Samen de mooiste momenten maken

Bij Maxi-Cosi werken de meest uiteenlopende mensen. Ze hebben één ding gemeen: ze willen allemaal weten hoe het is om vandaag de dag ouder te zijn. Om kinderen te hebben in deze tijd.

Veel van ons zijn ondertussen zelf ouder. We hebben slapeloze nachten doorstaan en zijn euforisch geweest over het eerste tandje. En hoe groot de volgende uitdaging ook is, een lachje of een hikje van je kleintje is genoeg om er weer vol voor te gaan. Niemand kan je uitleggen hoeveel plezier ouderschap geeft, je moet het zelf ervaren.

Maxi Cosi wil ervoor zorgen dat je maximaal geniet van al die kleine en grote geluksmomenten. Door de allerveiligste autostoel te ontwerpen die je in één keer vastklikt, door een kinderwagen te maken waar je altijd op kunt vertrouwen.

Juist door te achterhalen wat niet werkt, kunnen ze producten maken die wél werken. Alleen als zij weten wat jij niet prettig vindt, kunnen zij iets ontwikkelen dat wel helemaal naar je zin is. 

Maxi cosi loves ouders.jpg

Hoe weet Maxi Cosi wat ouders vandaag willen?
Zij ontwikkelen natuurlijk niet alleen producten op basis van hun eigen ervaringen. Bij Maxi Cosi vinden ze het heel belangrijk om naar jou te luisteren.

Het doel is om ouders te adviseren en gerust te stellen. En zij willen onze zorgzame kijk op het leven met je delen. Iets dat zo pril en kwetsbaar is als een nieuw leven, willen zij koesteren en beschermen. 

Maxi cosi plaatje auto.jpg

Slimme en zorgzame oplossingen voor je gezin, elke dag
Met alle kennis die zij opdoen van ouders ontwerpt Maxi Cosi slimme en zorgzame oplossingen voor kinderen.

Slimme oplossingen

  • Ze lossen problemen op waar ouders tegenaan lopen.
  • Ze zijn zo makkelijk in gebruik dat ze tijd besparen.
  • Ze zien er geweldig uit en voelen heerlijk.

Zorgzame oplossingen

  • Ze voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en comfort.
  • Houden rekening met de wereld om ons heen.

Dankzij hun kennis en ervaring kunnen zij producten maken die er toe doen. Producten die echt iets bijdragen aan de tijd die gezinnen met elkaar doorbrengen. Producten die al die mooie momenten samen nog nét iets mooier maken. Welkom bij de Maxi-Cosi familie.

GA HIER NAAR ONS AANBOD

WebwinkelKeur Klantenbeoordelingen

* Gratis verzending vanaf €50,00 (anders €3,95)

* 1-2 werkdagen levertijd

* Laagste prijsgarantie

* 14 dagen niet goed, geld terug garantie

Over Cheapon

Welkom in onze webshop!

Wij zijn een webshop die nieuwe retourartikelen een 2e kans geven. De retour artikelen zijn door ons zorgvuldig gecontroleerd en alleen NIEUWE artikelen worden verkocht in onze shop. Het kan voorkomen dat alleen de doos is beschadigd. 

Daarnaast verkopen we ook helemaal nieuwe artikelen. Deze artikelen worden in de webshop aangeduid met 100% NIEUW. Daarvan is het complete artikel nieuw en onbeschadigd, dus ook de doos.

Veel shop plezier!

© 2015 - 2021 Cheapon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel