Bestellen en Retourneren

"U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@cheapon.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 10 werkdagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is." 

Bijgaand in de bestelling vind u een retourbon. Vul deze zo goed mogelijk in en voeg deze bij u retour pakket. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Ook onderaan de tekst te dowloaden. De artikelen worden alleen retour genomen indien,

- De artikelen bij Cheapon gekocht zijn,

- De artikelen onbeschadigd en ongebruikt geretourneerd worden,

- De artikelen in de originele verpakking teruggestuurd worden.

 

- Wanneer een product kapot of incompleet is bij ontvangst, neem dan binnen 5 dagen contact met ons op via info@cheapon.nl                 

 

- Product garantie

De meeste producten hebben een fabrieksgarantie van 1 of 2 jaar. Mocht het artikel geen fabrieksgarantie bevatten, dan kunnen wij u geen verdere garantie bieden. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u contact met ons opnemen via info@cheapon.nl

- Oneigenlijk gebruik

Wanneer het defect is veroorzaakt door val- stoot of waterschade, het artikel oneigenlijk gebruikt is of het binnen het verwachtingspatroon bij normaal gebruik ligt, kunt u geen aanspraak maken op gratis reparatie, vervanging of geld terug.

 

Bijgaand in de bestelling vind je een retourformulier. Vul deze zo volledig mogelijk in en voeg het formulier toe aan je retourpakket. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Je wordt per email op de hoogte gebracht, zodra de retourzending door Cheapon is verwerkt. Het bedrag wordt terug gestort op de rekening waar de bestelling mee is betaald. Wij streven ernaar dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch binnen 10 werkdagen terug te storten op uw rekening.

 

Heb je een beschadigd of onjuist product ontvangen? Neem dan contact met ons op via: info@cheapon.nl. Wij zullen dit zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

Ook kun je hieronder het retourformulier of Herroepingsformulier downloaden.

Download hier het retourformulier 

Download hier het herroepingsformulier

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Cheapon nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en laat je inspireren.
Aanmelden

* Gratis verzending vanaf €50,00 (anders €3,95)

* 1-2 werkdagen levertijd

* Laagste prijsgarantie

* 14 dagen niet goed, geld terug garantie

Over Cheapon

Cheapon koopt retour- en restpartijen in van grote webwinkels. Het kan voorkomen dat een doos beschadigd is of de verzegeling open is geweest, maar de producten worden ten aller tijden zorgvuldig gecontroleerd en uitsluitend complete en nieuwe artikelen worden verstuurd.

De collecties en aanbiedingen wisselen vaak. Van de meeste artikelen hebben we maar enkele op voorraad, dus wees er snel bij, want op = op.  

 

© 2015 - 2024 Cheapon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel