Zit jij al op Pinterest?

Pinterest logo.jpg

Pinterest is een online prikbord waar je beeldmateriaal van internet op kunt zetten en dat deelt met anderen. Zo kun je alles wat jij interessant of leuk vind opslaan op je 'board'.  Zo'n board is een verzameling 'pins' in een bepaalde categorie, bijvoorbeeld 'interieur' of 'baby'. Andere gebruikers van Pinterest kunnen die prikborden bekijken en de afbeeldingen ook weer repinnen.

Veel mensen gebruiken Pinterest ter inspiratie. Ze houden dan bijvoorbeeld hun prikbord bij als ze een nieuwe slaapkamer willen inrichten of voor een verandering in huis. Zo kun je veel leuke plaatjes verzamelen en heb je een goed beeld van wat jij mooi vindt. Ook is het leuk op die manier je verlanglijstjes voor bijvoorbeeld verjaardag of vakantie op te slaan.

Pinterest heeft ook als voordeel dat er bijna altijd een webpagina aan verbonden is, zodat je voor meer informatie over het product op de desbetreffende website kunt kijken. 

Je kunt op Pinterest gebruikers volgen met dezelfde interesses als jij. Op die manier vind je veel makkelijker leuke plaatjes, recepten of vakanties die jou ook interesseren.

Heb je nog geen Pinterest? Maak het dan snel aan, want ik weet zeker dat jij hier veel inspiratie op doet en dat het heel handig is om op deze manier bepaalde websites te 'onthouden".

Heb je al wel Pinterest? En wil je onze pagina ook volgen? Klik dan hier 

Pinterest Cheapon.png

* Gratis verzending vanaf €50,00 (anders €3,95)

* 1-2 werkdagen levertijd

* Laagste prijsgarantie

* 14 dagen niet goed, geld terug garantie

Over Cheapon

Welkom in onze webshop!

Cheapon koopt retour- en restpartijen in van grote webwinkels. Het kan voorkomen dat een doos beschadigd is of de verzegeling open is geweest, maar de producten worden ten aller tijden zorgvuldig gecontroleerd en uitsluitend complete en nieuwe artikelen worden verstuurd.

Daarnaast hebben we ook een ruim assortiment wat 100% nieuw is en dus geen retourartikel. Deze artikelen worden in de webshop aangeduid met 100% NIEUW. Daarvan is het complete artikel nieuw en onbeschadigd, dus ook de doos.

De producten die we verkopen vind je nergens goedkoper! Ook geven we je de laagste prijsgarantie.

De collecties en aanbiedingen wisselen elke dag. Van de meeste artikelen hebben we maar enkele op voorraad, dus wees er snel bij, want op = op.  

 

© 2015 - 2024 Cheapon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel